Lämmöllä tehtyä

Keittiöapina tuli tiensä päähän. En pitänyt nimestä alun alkaenkaan, mutta jotain oli keksittävä alkuun pääsyä varten. Kesti kaksi vuotta, että keksin blogilleni paremman nimen. Saa nähdä, milloin keksin hyvän nimen?! Ei takerruta pikkuasioihin vaan mennään olennaiseen. Blogi jää tietysti olemaan ja selattavaksi, siellä on paljon kivoja ohjeita. Vaikka itse kehunkin. Jossain vaiheessa meinasin myös kehittää jotain hakemiston tapaista.

Ruuasta ja leivonnasta bloggaaminen sai minut kokeilemaan lukuisia uusia ohjeita, joista monet vakiintuivat säännöllisiksi tuttavuuksiksi ruokapöytäämme. Ja ehkäpä onnistuin innostamaan myös jotakuta toista kotikokkia repertuaarin kasvattamisessa. Jatkan ruuasta bloggaamista edelleen, koska kuten olen ennenkin todennut: syötävä on, joka päivä (tai itse ehkä pärjäisin pari päivää ilman, mutta naperot eivät pärjää). Lisään kuitenkin ruoka- ja leivontapostausten joukkoon helppoja askarteluja ja käsitöitä. En todella ole mikään askartelija tai näpertelijä, mutta ajattelin blogin myötä kehittyä edes pikkuisen siihen suuntaan.

Ai niin. Jatkan apinointia. En ajatellut keksiä pyörää enkä edes pullaa tai piirakkaa uudelleen vaan matkin muita, mutta pyrin parhaani mukaan mainitsemaan lähteet.

Vanhaan blogiini pääsee tästä, ja jossain vaiheessa varmaan tuosta sivupalkistakin.

DSC_0671

Kommentit

  1. Mukavaa, täällä yksi lukija ilmoittautuu! Suloinen oma lappunen!

    VastaaPoista
  2. Heippa ja tervetuloa, kivaa kun löysit tänne:o)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti