Pörrömekkoenkelit

Lasinaluskokeilu innosti minua virkkaamaan vähän lisää ja päätin kokeilla muutaman enkelin tekemistä. Parissa tunnissa syntyikin reilusti enkeliaineita ja pesukone hoiti loput. Tai no vähän piti vielä ommella. Sen verran taas sovelsin, että virkkasin yhden alkuperäistä Novitan ohjetta isomman tabletin ja tein siitä levystä neljä enkelin mekkoa. Enkeleistä tuli näin vähän korkeampia ja kapeampia, ja tärkeintä, niitä tuli monta kerralla. Mukavaa puuhaa tämä huovuttaminen!

DSC_0715

Kommentit

 1. Oi nämä ovat niin kauniita!

  Innostuin näistä niin, että tartuin heti koukkuun. Mulla ei kyllä pari tuntia riittänyt...

  VastaaPoista
 2. Ihania! Mulla tosin taitaa tämä projekti siirtyä ensi jouluun... Ihanaa joulunalusviikko sinne!

  VastaaPoista
 3. Puutarhapörriäinen: Kiva, jos tykkäsit. Ja kyllä se parin enkelin jälkeen alkaa sujua ripeämmin. Tietysti kaikki riippuu taas naperoiden unenlahjoista.

  Kanelia ja kardemummaa: Nämä ovat aika ajaton käsityö, mutta neuvon aloittamaan syksyllä tarpeeksi ajoissa. Ekan setin jälkeen tekee mieli tehdä toinen, ja sen jälkeen kolmas. Sitten tekeekin mieli virkata joulukuusen matto. Sitten ei teekään mieli virkata vähään aikaa yhtään mitään. Ihanaa joulunalusta myös teille!

  VastaaPoista
 4. Kaunis talvinen setti.

  Huovuttaminen on kivaa! Pari kolme vuotta sitten innostuin ja huovutin tumppuja, kippoja ja jotain muuta pientä. Harmi vain, että minulla tuppaa nämä innostukset olemaan kertaluonteisia ;).

  VastaaPoista
 5. Kaunis enkeli koreilee piironkimme päällä ja luo joulutunnelmaa yhdessä kynttilän kanssa. Kiitos siitä!

  Itse olen neulahuovuttanut aikaisemmin, mutta tänä vuonna luovuus ja aikaansaannokset jäivät pahasti miinuksen puolelle. Ehkäpä ensi vuonna sitten...

  Tunnelmallista joulua teille!

  VastaaPoista
 6. Annukka: Oho, sähän olet ollut melkoinen käsityöläinen. Eikä se haittaa, vaikka innostus onkin kertaluonteista. Niin se on usein minullakin:o)

  Terveisiä myös naapuriin. Mulla on tänä vuonna ollut tuo "ensi vuonna", viime vuonna en tainnut värkätä yhtikäs mitään.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti