Broileri-appelsiinisalaatti
Nämä pienet auringot ovat nyt parhaimmillaan, juuri sopivasti tuomaan raikasta vitamiinilisää ruokapöytään ja väriä keittiöön.
Broileri-appelsiinisalaatti
broilerin rintafileitä (tai uunissa kypsennettyjä broilerin koipia tai rintapaloja)
öljyä
mausteita esim. paprikaa, currya, suolaa, valkosipulia
erilaisia salaatteja
punasipulia
avokadoa
kurkkua
cashewpähkinöitä
(mozzarella- tai kotijuustoa, tai vaikka kermajuustoa)
kastike:
1/2 dl öljyä
1/2 dl valkoista balsamicoa
1-2 tl hunajaa
Mausta broilerinfileitä currylla, paprikalla, valkosipulilla ja suolalla. Paista kypsäksi tilkassa öljyä. Huuhtele salaatti ja revi pieneksi. Viipaloi sipuli ohuiksi viipaleiksi. Paloittele avokado ja kurkku. Paahda pähkinöitä kuivalla pannulla kunnes ne saavat hieman väriä. Sekoita ainekset.
Sekoita salaatinkastikkeen ainekset. Kaada kastike salaatin joukkoon. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.
Ihanat värit tosiaan!
VastaaPoistaJuu, appelsiinit ovat kyllä kauniita!
VastaaPoista