Talvikoruja

Hyvää loppuvuotta kaikille! Olin tylsä, mutta en tehnyt mitään hienoja lupauksia tai suunnitelmia. En varmaankaan aio edes opetella mitään uutta taitoa. Yritän kuitenkin olla järjestelmällisempi (no se on kyllä melkein kuin uusi taito minulle...), täsmällisempi ja kärsivällisempi. Ja yritän palauttaa mieliin tai kehittää vanhoja taitojani. Naperoillekin minulla on suunnitelmia: pienempi voisi opetella kävelemään ja isompi voisi myös opetella kävelemään, edes joskus.

Korujen tekeminen on kivaa ja todella helppoa. Alkuun pääsyä varten kannattaa kuitenkin hankkiutua jollekin kurssille tai lyöttäytyä jonkun asiaan edes vähän vihkiytyneen seuraan. Työkalut ovat yksinkertaiset (löytyy useimmista kodeista) ja perustarvikkeita saa nykyään monista askartelukaupoista.

Vihreät korut tein jo joulukuun alkupuolella, mutta jouduin korjaamaan kaulakorua melkein saman tien. Puolivuotiaalla on melkoiset voimat ja suunnaton kiinnostus korujani kohtaan.... Punainen setti oli lahja eilen syntymäpäiviään viettäneelle kummitädilleni. Korujen antaminen lahjaksi on aika hankalaa, mutta halusin viedä jotain itse tehtyä. Ja tiesin, että villasukkia olisi päivänsankarille tulossa joka tapauksessa.
Kommentit

  1. Synttärisankari oli varmasti tyytyväinen, tosi kauniita!

    VastaaPoista
  2. Kiitos:o) Vähän on tosiaan vaikea arvailla mistä kukakin tykkää, mutta nuo ei ainakaan vie paljoa tilaa piirongin laatikossa.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Annukka. Toi vihreä on kyllä livenä kivempi, harmi, että noista tummista jutuista on vaikea ottaa kuvaa. Tai sitten mä en vaan osaa...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti