Parsakaalikana
Tämä parsakaalikana on tosi hyvää ja tosi helppoa tehdä. Ihmettelen, että en ole aikaisemmin sitä tänne postannut. Meillä tosin käy nykyään usein niin, että ruokaa tehdään vauhdilla ja sitten kun ruoka on valmista, maitolasia alkaa kaatua, naperolle tulee pissahätä ja vauva kiljuu jotain muuta hätää. Siinä vaiheessa kameran esille kaivaminen ei kiinnosta ketään, eikä parsakaali varsinaisesti muutu kuvauksellisemmaksi ylikypsyessään tai muuten odotellessaan.
Sovelsin Eevan ohjetta käyttämällä broilerin filesuikaleita ja pakasteparsakaalia. Niin ja oikaisin valmistusvaiheessakin ihan vähän, mutta mahtaako tuo haitata...
Parsakaalikana
500 g broilerisuikaleita
loraus öljyä
1 pussi pakastettuja parsakaalin nuppuja
2-4 valkosipulinkynttä
reilu kourallinen cashew-pähkinöitä
2 rkl soijakastiketta
chiliä
valkopippuria
Kypsennä broilerisuikaleet pannulla. Lisää parsakaalin nuput. Kypsennä viitisen minuuttia varovasti hämmennellen. Lisää mausteet ja pähkinät. Herkuttele sellaisenaan tai riisin tai nuudelien kanssa.
Samassa veneessä ollaan, pikaruuat rulettavat!
VastaaPoistaJep, todellakin. Mistähän johtuu;o)?
VastaaPoista