Villamuffinssit

Käsityörintamalla on ollut viime aikoina hiljaista, mutta lähinnä vain päivitysten osalta. Parikin juttua on valmiina ja muutama työn alla odottamassa iloisia perhetapahtumia. Tein kuitenkin välipalaksi pienet muffinssit naapurin tytöille, jotka ystävällisesti kutsuivat meidät leikkimökin tupaantuliaisiin. Muistelin nähneeni jossain lehdessä oikein ohjeenkin, mutta pikkukätöset olivat ilmeisesti käyneet silppuamassa juuri sen sivun. Niinpä virkkasin ja neuloin omasta päästä, ja pienestä epätasalaatuisuudesta huolimatta näistä tuli suurin piirtein tunnistettavia.


Virkkasin ensin kaksivärisen pallon ja täytin sen vanulla. Sitten virkkasin tasaisen ympyrän, jonka reunasta poimin silmukat sukkapuikoille. Neuloin joustinneuletta (ja tein matkan varrella pari lisäystä) kunnes "vuoka" oli riittävän korkea. Vuuan sisälle jemmasin vähän tukirakenteita ja ompelin vuuan kiinni itse muffinssiin. Strösseliksi ompelin pari muovihelmeä. 


Kommentit

 1. Onpa hauskoja kuppikakkuja, kyllä leikkimökissä nyt kelpaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappulat haluavat nyt kotiinkin tämmöisiä. Mikä ettei. Langanjämiä on edelleen aivan mielettömästi.

   Poista
 2. Voi ei miten söpöjä, kateellisena katselen aina näitä sun käsitöitä. :) Itsehän tein ala-asteella virkatuista tossuistakin toisen normaaliin jalkaan, ja toisen "kipsijalkaan"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hö, siis mun piti vastata sulle. Mutta näpersin vastauksen tuohon alle. Että mä oon välillä tohelo...

   Poista
 3. Tutulta kuulostaa... Meikäläisen ekat lapaset olivat aivan uskomattoman kauheat ja ihan totaalisen erikokoiset. Sittemmin olen vähän kehittynyt, tosin eipä nuo kakkusetkaan ihan täsmälleen samanlaisia tai -kokoisia olleet.

  VastaaPoista
 4. Muffinssit ovat aivan ihastuttavat. Niitä on maisteltu ja laitettu tarjolle jo ainakin miljoona kertaa, välillä ne toimivat myös palloina. Monikäyttöisiä siis ja kestäviä. Nyt on aina laadukasta vierasvaraakin tarjolla yllätysvieraille, oikeiden leipomusten taso kun tuppaa jäämään kovin vaihtelevaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :o) Kiva, jos teidän(kin) tytöt tykkäävät. Tuota pallo-ominaisuutta testattiin täälläkin, kunnes ehdin hätiin...

   Poista

Lähetä kommentti