iPad-kotelo

Vuoden viimeinen huovutus tulee tässä, heh. Uusia on kyllä sitten tulossa tuossa ensi vuoden puolella, ehkä. Sikäli kun tekeleeni onnistuvat edes jotenkuten. Tämä kotelo onnistui juurikin jotenkuten, mutta ajattelin jakaa idean, jos vaikka joku muukin virkkausintoilija tarvitsee jollekin vempeleelle pehmoista käärettä.

Mieheni ehdotti aikoja sitten, että tekisin iPadille jonkun suojakotelon. Se kun pyörii tuolla kassissa riisikakkujen, kuivattujen viikunoiden, banaaneiden ja muiden tykötarpeiden kanssa. Tuumasta toimeen siis. Lopputulos ei ole täydellinen mutta se vaikuttaa ihan käyttökelpoiselta.Lanka on jälleen lähimarketista kätevästi saatavilla oleva Novitan Huopanen. Loin aluksi 80 ketjusilmukkaa ja yhdistin ne piilosilmukalla lenkiksi. Sitten virkkasin pylväitä kerros kerrokselta kunnes kappaleen korkeus oli n. kaksinkertainen iPadiin verrattuna. Jouduin välillä tekemään pari kavennusta, jotta "putki" pysyisi suurinpiirtein suorana. Lopuksi virkkasin putken toisen pään kiinni.

Ennen pesua ompelin vielä kotelon sisälle muovia muutamalla pistolla niin, että kotelo ei huovuttuisi kiinni. Sitten pesin kotelon kahteen kertaan normaalissa 40 asteen kirjopesuohjelmassa, farkut taisin tunkea koneeseen kaveriksi. Muotoilin pesujen välillä ja jälkeen koteloa vielä käsin.

Tässä pussukka ennen pesua.


Kommentit