Huovutetut lapaset, osa 2

Sain vihdoin viimein aikaiseksi jotain pientä kivaa itselleni ja huovutin lapaset. Nämä ovat valmistumisestaan asti olleet joka päivä käytössä. En tajua miten ennen pärjäsin ilman? Tai miten muut pärjäävät? Oikeasti minulla oli olemassa jo yksi pari huovutettuja lapasia, mutta ne olivat inasen liian lyhyet ja aika paljon liian leveät. Paljaat ranteet ovat aika huonot tuolla ulkona. Nämä ovat mittojen mukaan tehdyt ja huovutetut, joten ne passaavat huin hansikas käteen. Hehe. Näistä ei tuule tai sada läpi, eikä kovakaan pakkanen tunnu missään. Nyt kelpaa kiskoa pulkkaa ja työntää rattaita, tai vaikka luistella, kuten tänään. Tai kävellä vähän ja odottaa paljon, koska nappulat haluavat kävellä itse. Se on kylmää hommaa se.

Lanka on vaihteeksi Pirtin Kehräämön Hahtuva, josta löytyy upeita väreitä moneen lähtöön. Minä ostin lankani syksyllä messuilta ja aikani tuumattuani värikkään hyllyn edessä, valitsin tämmöisen tuota noin, hmmm.. minun näköisen. Eli harmaan.

Tein viime keväänä lahjaksi Novitan Purosta kivat lapaset, jotka postasin vasta syksyllä. Valitettavasti samaista sävyä ei ole enää saatavilla.


Neuloin isot lapaset kasin puikoilla (10 silmukkaa/puikko) ja pesin ne kahteen kertaan. Molempien pesujen jälkeen muokkasin lapasia käsissäni. Seuraavat lapaset neulon hieman pienemmiksi (9 silmukkaa/puikko), jotta yksi pesukerta riittää. Nyt lapasista tuli aavistuksen kömpelöt (mutta sitäkin lämpöisemmät).

Tässä lapaset ennen pesua.

Ja tässä pesun jälkeen.

Kommentit

  1. Näissä on sitä jotain ja värikin tosi ihana :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä aika hirmuisen ihanat, vaikka itse kehunkin. Ja ennen kaikkea lämpöiset!

      Poista

Lähetä kommentti