Keväinen brunssi
Pääsiäinen on yksi suosikkipyhistäni (joulun ja juhannuksen, ja no, ehkä myös vapun kanssa), vaikken erityisemmin olekaan kevätihminen. Tykkään kyllä lisääntyvästä lämmöstä ja valosta, kuivista teistä ja hiekasta lenkkarin alla. Tykkään myös kevätjuhlista. Ja kevätherkuista. Ehkä sittenkin olen vähän enemmän kevätihminen kuin luulenkaan?
Kulutimme pitkäperjantaita istumalla pitkään brunssipöydässä. Kokkailin omasta mielestä rentoa ja reilua ruokaa, ja jätin kokkaamatta sen mitä en ehtinyt. Plus että ystävällinen vieras kantoi kortensa kekoon todella ihanien lihapullien muodossa. Kuvia tuli räpsittyä taas liian niukasti, ehkäpä joskus opin. Ja sitten pitäisi vielä oppia pikkuisen lisää kuvaamista. Noo.. joskus sitten.
Päivän menu oli seuraava:
Kuhaceviche
Tomaatti-mozzarellasalaatti (paahdetuista tomaateista)
Maalaissalaatti (mm. uppomunia ja parsaa)
Lihapullat
Paistetut perunat
Leipälajitelma (maalaisleipä, saksanpähkinäleipä, maalahden limppu)
Juomana mimosa (appelsiinimehua ja skumppaa), vesi ja omenamehu
Jälkkärinä sitruunatorttua, aleksanterin leivoksia ja kahvia
Tässä aluksi pari kuvaa, palaan ohjeisiin toivottavasti ihan lähipäivinä. Ajattelin nimittäin viettää rauhallista kotipääsiäistä: levätä, kokkailla, bloggailla ja ehkäpä vähän lenkkeillä.
Oikein aurinkoista ja hauskaa pääsiäistä kaikille!
Kommentit
Lähetä kommentti