Pääsiäiskortit

Äkisti kasvaneen askartelutarvikevaraston myötä innostuin (/pakotin itseni) askartelemaan kortteja. Kaivelin esille myös vanhoja jemmojani. Olen jostain syystä säilönyt vuosia kakkupapereita, vaikka en niitä leivonnaisten kanssa käytä koskaan. Kaverin vinkistä aloin nipsaista talteen uusien vaatteiden henkarilenksut. Niitä voi käyttää vaikka mihin!
Käytin valmiita korttipohjia, joita tuunasin kakkupaperista leikatulla suikaleella. Leikkasin kakkupaperin sileästä ja kiiltävästä osasta taustan kuviopaperista leikatulle pääsiäismunalle. Tausta ei valitettavasti erotu kuvassa. Sitten liimasin vielä helmiä, sulan ja rusetin koristeeksi. Tekstin naksuttelin taas kerran dymolla. Dymo on suosikkini, saa nähdä koska kyllästyn. Tai koska Dymo kyllästyy minuun. Tai koska naperot saavat sen käsiinsä.


Kommentit

 1. Onpa sulkkuja! Oletko huomannut, että Tiimareissa on -70% tavaraa tyrkyllä? ;) Mä ihan pikkaisen kävin katsomassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on livenä sievempiä, valkoinen valkoisella erottuu huonosti kuvissa. Mulla ei taida olla asiaa Tiimariin pitkään aikaan:-D Ei vaan, ehkäpä voisin vähän käydä kurkkaamassa.

   Poista
 2. Ha ha, tää jemmaamispuoli tuli vähän yllätyksenä! Siis mullahan kaapit pursuaa kaikkea "ehkä tarvitsen tätä joskus tulevaisuudessa" -tavaraa, mutta että teikäläinenkin hamstraa:D

  Hienoja kortteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se tuli mullekin yllätyksenä. Onneksi ostan harvoin vaatteita, joten noita henkarilenksuja ei ole ihan kauheasti kertynyt. Mun järjestelmällisyys ei meinaa riittää moisten hallinnointiin.

   Poista

Lähetä kommentti