Paluu työelämään II

Jäin pari vuotta sitten toiselle äitiysvapaalleni aiottua aikaisemmin ja suunnitellut leipomukset työkavereille jäivät väliin. Palasin työni ääreen tänään, myös aiottua aikaisemmin (tai paljon myöhemmin, miten sen nyt ottaa) ja jatkoin siitä mihin jäin, tosin lähinnä vain leipomusten osalta. Muuten oli keskusmuisti tyhjentynyt "lomani" aikana melko totaalisesti. Öö, ahaa, missäs, mikäs, miten, eiku, ootas, joo tota, siis kuka, hm, hä, hö.

Jatkan kokkailua, koska syötävä on. Ja kokkailu on kivaa. Jatkan myös bloggailua, koska sekin on kivaa. Päivitystahti voi hieman hidastua, mutta mielessä on muutamia mukavia juttuja kevään kuluksi.


Vein töihin rasiallisen macaronseja. Makuina mango, suklaa, mansikka ja mustikka. Ehkä oli hyvä, että ehdin vähän harjoitella.

Kommentit

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Mukavaa työhönpaluuta ja antoisia päiviä askareiden parissa siellä aikuisten maailmassa. Hyvin kaikki menee, siis isällä ja lapsilla myös kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihan jännittävää. Naperot pärjäävät varmasti, isä myös. Ja minäkin lopulta varmaan myös:o)

   Poista
 3. Voih, kunpa saisin olla työkaverisi! Iiiihanan näköisiä! Ja onnea ja menestystä töiden saralla, äkkiä tuo taas luistaa, kun olet niin kone:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa olisitkin työkaverini! Ja kiitos, mutta onkohan sunkin keskusmuistissa häiriöitä? Ei vaan. Ehkä mä vaan en muista mitään tuollaista?

   Poista
 4. Ihana boksi! Maustoitko noita "kuoria" myös noilla mauilla vai vain täytettä? Haluisitko laittaa vähän suuntaa-antavaa ohjetta, tekisi mieli kokeilla pian itsekin taas macaronsien tekoa :)

  VastaaPoista
 5. Ainiin, ja tsemppiä töihin! Nopeasti ne jutut varmasti mieliin palaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juu toivotaan todella että palaa.

   Suklaiset kuoret on tehty kaakaotomusokerilla (noin puolet) ja vaaleanpunaisissa on mansikkatomusokeria (kokonaan sitä + pikkusen väriä). Siniset ja keltaiset on pelkästään väriä. Mulla on kyllä erilaisia marjajauheita täällä, mutta niistä ei tule kovin kirkkaita värejä. Ja määrät sun muut ovat edelleen hakusessa.

   Täytteinä on mangotuorejuusto (Viola), suklaatuorejuusto (Philadelphia), mansikkamarmeladi ja mustikkacurd.

   Poista

Lähetä kommentti