Kiitos ja hyvää kesää -kortti

Ostin taannoisella Tiimarin tyhjennysretkellä kaiken muun romppeen lisäksi myös perhosleimasimen ilman sen kummempaa visiota siitä mitä sillä mahtaisin tehdä. Kesän kynnyksellä käyttätarkoituksia kesäiselle leimasimelle on onneksi ilmaantunut. Huomenna on aika kiittää esikoisen kerho-ohjaajia mukavasta ja antoisasta kerhovuodesta, joten tein heidän pienten pakettien kylkiäisiksi kiitoskortit.

Leimailu on juuri minulle sopivaa hommaa. Naks ja naks ja valmista. No vähän värittelin perhosia vielä kauniiksi lopuksi. Mutta kätevää toden totta. Miksi en ole tätä(kään) keksinyt yhtään aikaisemmin?

Kuva on taas vähän hämärä. Millonkahan opin tekemään näitä juttuja päivänvalossa? Varsinkin kun nyt sitä olisi tarjolla yllin kyllin.

Kommentit

 1. Mäkin oston samanlaisen leimasimen, kun olivat törkänneet sen lähitiimarin poistokoriin. Energia ei ole vielä riittänyt sen avaamiseen muoveista. Tosi hieno kortti, saisinkohan jonkin buustin aikaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos. Työläin vaihe oli luultavasti just sen pakkauksen avaaminen eikä kovin työlästä ollut sekään. Pitäisi perustaa se ompelu/askarteluseura. Ehkä ensi syksynä? Kunhan kaikki synttärit on pidetty...

   Poista
  2. Mehän ollaan vasta pari vuotta asiaa suunniteltu, hyvin suunniteltu on kohta tehty tai jotain...

   Miia

   Poista

Lähetä kommentti