Kutsukortteja synttäreille

Värkkään nyt sitkeästi kaikenlaisia kortteja, koska askartelutarvikkeita tuli tuossa helmikuulla hommattua kerralla "vähän reilummin".. Ja jotta pelivälineet eivät loppuisi ihan kesken, täydensin valikoimaa muutamalla teippirullalla Kädentaito-messuilla parisen viikkoa sitten. Sattui nimittäin niin mukavasti, että Teippitarhan tiskin takana olikin tuttua väkeä. Hassua ja mukavaa, paljon vielä terveisiä Teippitarhan väelle. 

Viimeksi pääsiäisen aikaan vierailin Teippitarhan blogissa, silloin sen kummemmin tietämättä kenen sivuilla oikein seikkailen. Ihastelin mm. kauniita virpomisoksia. Teippejä on näkynyt paljon muissakin askartelu- ja sisustusblogeissa ja kivoja ideoita on tarjolla moneen lähtöön. Kaikista ihanista ideoista huolimatta minä aloitin teippailu-urani aika varovasti ja tein pikakutsukortit pikkusiskon synttäreille. Sain varmaan viimeistä kertaa päättää kutsun värit ja tyylin itse, joten kutsussa on ie (japanilaisen sosiaalisen rakenteen perusyksikkö, koostuu läheisistä sukulaisista ja muista tärkeistä ihmisistä) ja teippiä, eikä sitten paljon muuta. Mutta tuo teippi oli kyllä todella näppärää, ehkäpä sitä nähdään synttäreillä sitten lisää.

Kuva on kaamea, mutta touhusin kutsuja myöhään illalla ja halusin ne tietysti heti seuraavana päivänä postiin. Niinpä niitä kuvattiin vasta illan hämärryttyä.
Teippasin saman tien vähän kirjekuoriakin. Kuva on vielä kauheampi, koska kirjekuoret tulivat valmiiksi vielä myöhemmin.
Kommentit

  1. Kutsu tuli tänään, olin jo vähän huolissani ;) Hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä että tuli perille, olisikin ollut hassua, jos ei olisi tullut.

      Poista

Lähetä kommentti