Neljävuotissynttärit, osa 2/2

Kuumeen kaiffari nuha yritti jälleen tunkea synttärijuhliin (tai juhlia siirtämään), mutta tällä kertaa en edes hätkähtänyt. Paitsi varoitin kyllä vieraita, tosin hekään eivät hätkähtäneet. Eiliset nuhanenät olivat tänään suurin piirtein kunnossa ja odotetut juhlat saatiin vihdoin pidettyä. 

Jos prinsessakakku oli kahvipöydän prinsessa niin kasa pieniä burgereita oli kyllä kuningas. Olin etukäteen vähän huolissani josko burgerit olisivat kovin kuivia, mutta huoli osoittautui turhaksi. Ne olivat hirmu kätevä iltapala sekä aikuisille että lapsille. Sämpylät ja pihvit tulivat pakastimesta (koska niitä piti syödä silloin kaksi viikkoa sitten), tänään vain halkaisin sämpylät, lisäsin pihvit väliin ja laitoin koko setin uuniin lämmittelemään. Kaveriksi ketsuppia, sinappia, hampurilaiskastiketta, suolakurkkuja ja cheddarjuustoa. Niin ja pöydässä oli myös caesar-salaattia, jonka kastike ei onnistunut:o/ Ekaa kertaa ikinä. Pöh.

Kakkuprinsessa sai uuden mekon ylleen ja allergisille tehtiin oma kakku. Keksilinnasta on ilmeisesti tulossa vakiovieras lastenjuhliimme...Munaton ja maidoton prinsessakakku, kirjoittelen ohjeen lähitulevaisuudessa.Kommentit