Sirkuskakku

Meillä on meneillään juhlien (ja sokerin) täyteinen viikonloppu. Perjantain prinsessasysteemien jälkeen tuntui kuitenkin suorastaan virkistävältä käydä uuden haasteen kimppuun: kummityttö toivoi synttäreilleen sirkushenkistä kakkua. Vähän asiaa tuumattuani (ja surffattuani) päädyin telttaratkaisuun. Kakku ei tietenkään ihan vastannut visiotani, mutta olin lopulta ihan tyytyväinen lopputulokseen. Pikkuisen tuli taas kiire, esim. nuo viirit olisi voinut asetella vähän nätimmin ja tehdä vaikka etukäteen. 

Piste iin päälle oli kummityttöni äidin varaamat kakkukynttilät. Ne olivat niin hienot, että niillä tekee mistä vaan kakusta kädenkäänteessä sirkuskakun. Löytyy kuulemma ihan perusmarketeista. 

Kakun täytteenä on vadelmahilloa ja pakastevadelmia sekä diplomaattikreemiä (kermavaahto ja vaniljakastiketta). Marsipaanin alla on ihan perus voikreemi. Kakun kokosin kahdesta osasta: ensimmäisen tein ihan tavallisesta pohjasta ihan tavalliseen vuokaan ja sen päälle kippasin kahvin suodattimeen kootun pikkukakun. Kokosin sen kääretorttulevystä. Täydellisessä sirkustelttakakussa tuo keskiosa olisi ollut vähemmän terävä, täytynee ensi kerralla tehdä vähän tuotekehitystä. Tiedän yhden ensi vuonna viisivuotiaan, joka haluaa sirkuskakun. Ehkä. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, mieli muuttuu vielä monta kertaa.

Ja sitten kännykän kameralla napattu epätarkkuuden huipentuma. Mutta pellet näkyvät kunnolla.


Kommentit

 1. On kyllä todella hieno jälleen kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Ihan tyytyväinen olen ekaan sirkusviritelmään.

   Poista
 2. Oli sekä hieno että hyvä, suurkiitokset siis taas kakkutaikurille!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kestä, olkaa hyvät vaan. Pellet olivat täydelliset!

   Poista

Lähetä kommentti