Katsaus vielä käsitöihin ja askarteluihin

Ihan kohta lopetan näiden kollaasien kanssa säätämisen. Mutta sitä ennen vielä lyhyt katsaus siihen mitä täällä touhuttiin askarteluiden ja käsitöiden saralla. Ei näemmä ihan kauheasti. Tässä ei ole ihan kaikki, mutta ei paljon puutukaan.

Iso osa käsitöihin varatusta ajasta kului rattoisasti noiden kukkien kanssa ja sen jälkeen ei ole villalanka juuri kiinnostanut. Tai no ihan pikkuisen on, mutta puikolla oleva homma valmistuu sekin tuskastuttavan hitaasti. Eikä kyseessä edes ole mikään iso juttu. En vaan jaksa keskittyä tarpeeksi ja sitten pitää purkaa ja tehdä uudelleen. Ja purkaa ja tehdä uudelleen. Ärsyttävää.

Ja askartelut? Heh, pari hassua korttia:o) No ihan kaikkea ei näihin ole koottu, mutta aika ohutta on  ollut. Ensi vuonna ei liene tiedossa suurta parannusta tälle saralle. Kuten mainitsin pari päivää sitten: syötävä on, mutta näistä askarteluista tai käsitöistä ei ole ateriaksi. Ne ovat siis väistämättä sijalla kaksi blogissa. Ja sijalla x touhuissani muuten. Se on tavallaan vähän harmi, koska kävijäseurannan perusteella blogiini tullaan usein juuri käsitöihin tai askarteluihin liittyvän haun kautta.

Jos nyt jotain ensi vuodelle suunnittelen, niin ehkä se tärkein tavoite on käyttää noita lankavarastoja. Samoin askartelutarvikkeita on täällä varmasti aivan riittämiin eli josko se uuden vuoden lupaus olisi jonkinasteinen ostolakko käsityö- ja askartelutarvikkeiden suhteen? Pois lukien yhdet langat yhteen juttuun. Ja jos vaikka päädyn Karnaluksiin uudestaan, niin sieltäkin saan ostaa jotain pientä;o)

Kommentit