Luukku 3: Joulukortteja

Joulukortit ovat ihmeellinen rupeama: päätän kerta toisensa jälkeen tehdä ne itse ja ennen kaikkea hyvissä ajoin. Jotenkin homma sitten vaan jää viime tinkaan. Yritän tietysti jo nyt ideoida ensi vuoden kortteja, mutta mieli muuttuu viimeistään marraskuun lopussa.

Tämän vuoden kortti-ideat ovat menneet uusiksi monta kertaa, joten kohta täältä lähtee maailmalle (ainakin) kahdenlaisia joulukortteja. Pikkuinen taiteilija halusi osallistua korttitalkoisiin ja on sinnikkäästi piirtänyt minulle pieniä joulukuvia kortteja varten.


Reilun parinkymmenen pikkupiirustuksen jälkeen ilmassa alkoi olla pientä kyllästymistä, joten vaihdoimme välillä lajia ja teippasimme yhdessä tosi helppoja joulukuusia. Pikkusisko kiinnitti tähdet äidin "pienellä" avustuksella.

Olen kyllä nyt vähän ihastunut teippaamiseen: helppoa, hauskaa ja myös aika edullista. Parilla kolmella rullalla saa jo kaikenlaista mukavaa aikaiseksi. 

Teippejä on muuten tarjolla arvonnassa, joka päättyy tänään illalla. Eli hopi hopi, nyt vielä ehtii mukaan ja sitten teipit toivottavasti ehtivät vielä tämän vuoden askarteluihin. Ja jos onni ei ole myötä, niin Teippitarhalta löytyy valtaisa valikoima upeita teippejä ja paljon muutakin mukavaa. Minä satuin heidän ständilleen Kädentaito-messuilla, joten sainpa vielä ystävällistä palveluakin kaupantekijäisinä.

Kommentit