Nyhtöpossu meets kevätrulla vai oliko se nyt kesärulla

Rulla mikä rulla. Hyviä ovat. Viikonlopuksi on luvattu keväistä säätä, mutta just nyt tuolla ulkona on kyllä kaikkea muuta kuin keväistä. Neljä kuukautta sitten tuo lumisade olisi ilahduttanut isosti.

Nyhtöpossua kannattaa tehdä kerralla reilusti: ensimmäinen kierros menee vaikka uuniperunan kanssa (kannattaa muistaa coleslaw) ja toinen kierros voi sitten olla jotain aivan muuta, vaikka vietnamilaisia kevätrullia. 

Thai-basilikaa, korianteria ja minttua - kannattaa ehdottomasti käyttää kaikkia, upea makuelämys.Nyhtöpossusta ei ehkä tule kaikista näteimpiä rullia. Etualalla rullan täytteenä on jättikatkarapua.


Ohjeet kannattaa sitten lukea huolella alusta loppuun ennen kuin ryhtyy hommaan, vaikka kovin vaikeaa puuhaa tämä ei missään nimessä ole. Päinvastoin. Neljävuotias rullasi itse omat rullansa.

Possun valmistan aina samalla tavalla. Jossain mainittiin, että nämä kannattaa syödä heti. Minusta rullat eivät erityisemmin kärsi tuntienkaan säilytyksestä, tosin ne pitää säilyttää erillään toisistaan. Tarttuvat muuten kurjasti kiinni toisiinsa.
Kommentit