Parsaa ja lohta pitsassa

Nyt vietetään sydänviikkoa, jonka teemana tänä vuonna on arkisirkus ja erityisesti kouluikäisten lasten perheet. Meillä ei ole vielä koululaisia, mutta sirkusta kyllä riittää. Pitsan leipominen tekee sirkuksesta jauhoista, mutta olen varma, että yhdessä tekeminen on hyväksi kaikkien sydämelle. 

Tänään pitsan alle eli pohjaan laitettiin täysjyvävehnäjauhoa ja päälle tomaattikastiketta, vuohenjuustoa, hetkisen keitettyä parsaa ja lohta ohuen ohuina viipaleita. Olin suunnitellut surauttavani vähän yrttikastiketta tillistä, basilikasta, valkosipulista ja öljystä, mutta unohdin autuaasti koko asian. Siitä olisi kyllä tullut piste iin päälle, tosin oikein ihanaa oli näinkin. Vuohenjuusto ja lohi ovat upea yhdistelmä!

Pitsan ohjetta kaipaavat voivat vilkaista vanhempia sepustuksiani.


Kommentit