Pikapata varhaiskaalista

Jaaha. Kesä tuli sittenkin, ei haittaa ollenkaan. Makumatkailun ja kesäpuuhien lomassa on välillä syytä syödä ihan kotoisiakin herkkuja, varsinkin kun raaka-aineet alkavat olla kohdillaan.

Varhaiskaalista, kesäsipulista, porkkanoista ja karitsan jauhelihasta syntyi ihana kesäinen pikaruoka, jota ei alunperin ollut tarkoitettu tänne blogiin ollenkaan. Se ei ole maailman kuvauksellisinta ruokaa, mutta kesken syömisen hain kameran ja nappasin pari kuvaa. Ruoka oli nimittäin niin ihanaa, että siitä on pakko vaahdota täälläkin. Syökää kaalia.

 
Pikapata kaalista
(tästä söi kaksi nälkäistä aikuista ja pari lasta)

400 g karitsan jauhelihaa
pari rkl öljyä
pari kesäsipulia
1 varhaiskaali
pari kolme kesäporkkanaa
luraus vettä
suolaa
ripaus sokeria

Suikaloi sipuli ja kaali. Pese ja viipaloi porkkana. Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää sipuli ja kaali. Kääntele aineksia pannulla viitisen minuuttia ja lisää sitten vajaa 1/2 dl vettä. Lisää porkkanat ja anna hautua kymmenisen minuuttia. Mausta suolalla ja pikku ripauksella sokeria.

Kommentit

  1. Kiitos vinkistä! Just hoipuin ruokalevolta kiittämään; söimme itsemme täyteen tuota herkkua lounaalla. Ihanaa kausiruokaa!!

    Aurinkoa ja iloa kesääsi!

    t. vakkarivieras

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos itsellesi! Ilahdutit jättämällä näin mukavan kommentin:o) Ja kiitos samoin, paljon aurinkoa ja iloa sinunkin kesään.

      Poista

Lähetä kommentti