Vaahtokarkkipopsit

Yritin tehdä cake popseja pari vuotta sitten surkealla menestyksellä, oikeasti sain tehtyä tyyliin yhden... Sen jälkeen en ole hommaan ryhtynyt. Nyt olen päässyt siitä järkyttävästä sotkusta sen verran yli, että aloin jo miettiä cake popsien tekemistä. Onneksi itsesuojeluvaisto kuitenkin tuli hätiin ja oikaisin: jätin kakkuviritykset ja Dominokeksit väliin ja dippailin vaahtokarkkeja sulassa suklaassa. Niin kätevää ja helppoa. 

Apulaisetkin olivat mielissään, koska molemmat saivat auttaa: toinen otti pussista pops-tikkuja ja antoi minulle, ja toinen otti pussista vaahtokarkkeja ja antoi minulle. Minä pyörittelin karkit suklaassa ja autoin vähän lusikalla. Sitten assarit vuorotellen valitsivat koristeet popsin päälle. Ja kaikki olivat tyytyväisiä:)

Edit: Lisättäköön nyt tähän vielä, että pikkusen kannattaa varata huumorintajua ja aikaa näihinkin popseihin. Suklaan sulatus sujuu kätevimmin mikrossa vähän kerrallaan välillä sekoitellen. Liika kuumuus pilaa suklaan. Sitten, suklaa jähmettyy huoneenlämmössä hitaasti, joten kannattaa varata jääkaappiin tilaa ja puolikas kaali siihen pötköttämään. Kaaliin voi sitten tökkiä popseja kuivumaan. Näin suklaa ei ehdi valua karkuun vaahtokarkin päältä.
Huomenna on muuten Toasted Marshmallow Day eli kaikki kynnelle kykenevät paahtamaan vaahtokarkkeja! Meikä tyytyy fiilistelemään kesämökkikuvien kanssa. Vaahtokarkki menee kyllä paahdettuna, mutta s'moret (paahdettua vaahtokarkkia, suklaata ja keksiä) on kyllä liikaa.

Kommentit