Frozen-kakkuja

Aika monet pienet tytöt ovat kovasti ihastuneita Frozen-elokuvan hahmoihin ja ihastus on näkynyt myös kakkutoiveissa. Tein Elsa-kakun jo joskus viime keväänä, mutta enpä näemmä koskaan tullut postanneeksi siitä mitään. Viime viikonloppuna tein Olaf-kakun ja kaivoinpa samalla Elsa-kakun kuvan esille. 

Olaf oli suhteellisen helppo toteuttaa sokerimassasta. Siitä olisi voinut tulla jopa oikein hieno, varsinkin jos leipuri olisi ollut vähän kärsivällisempi. Elsan kanssa turvauduin suosiolla syötävään kakkukuvaan.


En harmikseni yhtään muista, mitä tuppasin Elsa-kakun täytteeksi. Jotain marjaa luultavasti, ehkä vadelmaa. Olisi ehkä tavallaan ollut kiva tehdä joku mustikkainen täyte tuollaiseen lilaan kakkuun. Jotenkin minulla on mukava olo, jos kakun ulkoasu jotenkin kielii sisällöstä.

 Viime viikonloppuun asti muistan: suklainen pohja, sitruunatahna ja vaniljarahka. Lisäsin koristeeksi myös kukkia, koska synttärisankarin mukaan "Olaf niin kovasti tykkää kesästä."

Kakkujenpäällä oleva hile näyttää ihan sokerilta, mutta oikeasti se oli syötävää glitteriä. Hukkaostos: sokeri olisi ajanut saman asian.

Kommentit