Sirkussynttärit

Lastenjuhlat ovat joka kerta enemmän tai vähemmän sirkusta, mutta nyt ne olivat sitä sitten ihan suunnitellusti. Kirkkailla väreillä, sirkushenkisillä eväillä ja muutamalla kummitädiltä lainatulla legohahmolla saimme kasaan mielestäni juuri sopivasti sirkustunnelmaa.

Oikaisin minkä kerkesin, mutta minihodarit tein ihan valmiiksi. Ajatus 14 lapsesta ketsuppipullon kimpussa ei houkuttanut. Yhtään. Sämpylät tein pakastimeen hyvissä ajoin.

Omat lapset eivät eritysemmin perusta täytekakuista, saati munattomista ja maidottomista täytekakuista. Näin ollen sorvasin kakun jäätelöstä: keksipohja + pehmennyttä jäätelöä. Homma pakkaseen hyvissä ajoin ja sieltä esille vartti ennen tarjoilua. Sitten vähän keksejä ympärille ja keksimurua hiekaksi.

Tigerista löytyi isoja vaahtokarkkeja, joista askartelin taikurinhattuun koko joukon kaniineja. Pinterestissä pupuille oli piirretty kasvot, meillä ei piirretty. Meillä oli myös pieniä munkkirinkilöitä, joista ei kyllä löytynyt kuvatodisteita.

Ohjelmanumerot olivat yksinkertaiset mutta lapsille kovasti mieleen. Tein glitter-tatuointeja sitä mukaa kun vieraat saapuivat, sitten syötiin, avattiin lahjoja ja lopuksi hutkittiin pinjataa. Olin varannut lapsille myös sirkusaiheisia värityskuvia, mutta lopulta aika kului kuin siivillä ja aika harva ehti värittämään.

Pinjatan sisällä oli pienet lahjapussit vieraille. Pusseissa oli karkkia ja hirmu kivat pillit... Sitten olikin sopivasti aika lähteä kotiin:)


Kommentit