Makuja, asioita ja makuasioitaVar sak har sin tid. Lämmöllä tehtyä tuntui hyvältä ajatukselta kuutisen vuotta. Sitten alkoi tökkiä. Lämmöllä tehtyä on nyt Smaksak. Makuja, asioita ja makuasioita.

Meno ei varmaan sanottavammin muutu, ainakaan nyt ensimetreillä, koska en mitenkään ole konseptoinut/suunnitellut/valmistellut touhujani (paitsi mitä nyt olen nyhrännyt näiden teknisten asioiden kanssa). Tekisi tietysti mieli luvata parempia kuvia, enemmän ja laajemmin asiaa, huolellisemmin kirjoitettuja ohjeita, monipuolisempia ideoita sekä vähän tiheämpää päivitystahtia. Mutta en lupaa.

Vanha sisältö on siirretty tähän uuteen pohjaan, mutta en vielä ole varma kaikista linkityksistä sun muista. Homma on lievästi sanottuna siis levällään. Olkaa kärsivällisiä, minäkin koitan olla. Korjailen ja päivitän asetuksia ja muita sitten kohta eli kesälomalla. Ja jos joku blogger-fakiiri osaa neuvoa, että miten tuon tekstin "VIDEOT" saa tuolta tyhmästä paikasta etusivulta pois, niin anti tulla. Tai jos jotain muuta häikkää tulee vastaan, niin jättäkää ihmeessä terveisiä kommentteihin.

Somekanavat seuraavat perässä, pysykää linjoilla!

Tervetuloa. Ja oikein hauskaa ja herkullista juhannusta kaikille!

Kommentit