Ovikranssi

Enemmän on enemmän taitaa olla tänä jouluna ajankohtaisempaa kuin pitkään aikaan. Sopii minulle. Olen ihastellut instassa, lehdissä ja blogeissa toinen toistaan hienompia kransseja. Kranssit saavat olla isoja ja runsaita, esim. hulavanne käy hyvin kranssin pohjaksi. Minä en löytänyt hulavannetta tähän hätään mistään, joten tyydyin pesulan henkariin. Hirmu kätevä sekin, koska ripustaminen hoituu sitten itsestään. Ja samaa runkoa voi käyttää sesongista ja vuodesta toiseen.

Keräsin pihan tuija-aidasta ja puskista vähän oksia. Tuuli osallistui talkoisiin ja tipautti pihaan vähän männyn ja kuusen oksia. Eukalyptukset hain kaupasta. Kranssin tekeminen on oikeasti tosi helppoa, kannattaa kokeilla. Täältä voi kurkata vähän ohjeita kranssin sitomisesta. Tosin olen tehnyt näemmä aika paljon kransseja ilman "runkoa." Tekniikka on joka tapauksessa suurin piirtein sama, oli runkoa tai ei. Yhden kohtuu kivan videon löysin, josta voi myös katsoa mallia. Varsinaisen kranssin sitominen alkaa noin kohdasta 3.30.

Kuva on kauhea. Mutta kun en ole kotona päivänvalossa niin en ole. Ja joululomallahan tämän jakamisesta ei enää ole kauheasti iloa.

Kommentit