Leivontaseikkailu

Vai pitäisikö sanoa leivontasekoilu? Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, sitä saa mitä tilaa yms. Tuumailin muutaman kerran, että olisipas ehkä kiva olla mukana Koko Suomi leipoo -ohjelmassa, ja joku kaverikin sitä ehdotti. Olin tiukasti sitä mieltä, että voin kyllä hakea, mutta en ikinä pääse mukaan, koska olen ehkä Suomen tylsin leipuri, olen aika epäkuvauksellinen leipuri ja samantyyppisiä nelkytjotain muikkeja on tarjolla jonoksi asti.

Viime talvena kuitenkin erään jakson päätteeksi bongasin, että ohjelman uudelle kaudelle haetaan uusia kilpailijoita. Ryhdyin heti toimeen: räpytin hakemuksen ja klikkasin sen menemään ennen kuin aloin hieroa, empiä, ihmetellä tai jänistää. Sitten unohdin koko asian, koska aika kului ja oli vähän muutakin ohjelmaa. Kunnes homma lähti aivan hanskasta ja meni todella pitkälle. Niin pitkälle, että aiheesta kiinnostuneet voivat ihmetellä touhujani telkkarista. Koko Suomi leipoo -ohjelman uusi kausi alkaa maanantaina 11.11. mtv:llä klo 20 ja kyllä, minä olen mukana.

Kuva: Anna Greus

Kommentit

 1. Hieno juttu! Tsemppiä kisaan. Mukava taas seurata uutta kautta. t. Ella

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Täälläkin odotellaan, jännä nähdä miltä se meno sitten näyttää:)

   Poista
 3. Innolla odotan, täm ä on yks mun ehdoton suosikkiohjelma! Työkaverit ovat mulle ehdottaneet joskus osallistumista, mutta olen sanonut että en ikinä! Minä en kestäisl paineen alla leipomista, menisin ihan paniikkiin kun aika alkaisi olla lopuillaan ja tuomarit kulkisivat katsomassa kuinka hommat etenee :D Ja kun putoaisin kilpalusta niin alkaisin varmaan itkeä :D :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti