Prinsessapullat

Prinsessapullat oli yksi niistä teknisistä tehtävistä, jotka jäivät kismittämään. Että söhlinkin niin monta minulle ihan tuttua asiaa. Lähdin ehkä liian takki auki -meiningillä ja se kostautui toden teolla. Tai sitten kyse oli perinteisestä töistäkin tutusta kriisikuviosta, jossa virheen jälkeen panikoidaan ja tehdään lisää huonoja ratkaisuja.

Muuten tehtävä oli kyllä mainio ja nerokas. Siinä oli erilaisia ulottuvuuksia, erilaisia tekniikoita ja kaiken lisäksi kyseessä oli varsin trendikäs juttu. Tein niitä nyt ystävänpäivän ja lähestyvän laskiaisen kunniaksi. Tykkään hyvästä prinsessakakusta melko paljon ja hyvästä laskiaispullasta tosi paljon, mutta tämä setti oli lopulta sittenkin vähän liikaa (tai sitten kahvia oli liian vähän). Kanssa-asuja tosin oli eri mieltä. Hänestä tämmöinen pulla oli juuri sopiva.


Maikkarin sivuilta löytyy ohje. Ehkä kannustan muutamassa kohdassa vähän oikaisemaan. Marsipaanin ja sokerimassan voi vaikka ostaa valmiiksi värjättynä. Ja jos jossain kaapissa piileskelee joku vaniljakastikejauhe, niin sekin on toisinaan aika kätevä.

Kommentit